16 Juni PINK in de Johan Cruijff Arena

P!NK – BEAUTIFUL TRAMA WORLD TOUR 2019

Internationaal popicoon P!NK heeft zojuist haar Europese tour aangekondigd die deel uit maakt van de P!NK Beautiful Trauma World Tour 2019. De zangeres, die bekend staat om haar immens krachtige en unieke stem, komt op zondag 16 juni naar de Johan Cruijff ArenA waar ze haar Nederlandse fans trakteert op een betoverend live optreden.
P!NK ‘s Beautiful Trauma World Tour is in maart van start gegaan in Phoenix en heeft al diverse steden in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland aangedaan. Gerenommeerd muziekmagazine Variety schriijft over P!NK: ” zonder te overdrijven en na al decennia concerten te hebben gerecenseerd is P!NK één van de meeste geweldige popacts die er bestaat. Afgezien van haar veelgeprezen headline-optreden op V Festival in 2017 worden dit haar eerste live optredens in het Verenigde Koninkrijk sinds 2013 en haar eerste in 5 jaar in Schotland. Daarnaast is ze één van de eerste artiesten die in het Anfield Stadium in Liverpool mag optreden.
Sinds haar debuut in 2000 heeft P!NK al zeven studio albums en 1 greatest hits album uitgebracht. De zangeres heeft wereldwijd meer dan 57 miljoen albums, 75 miljoen singles en meer dan 2.4 miljoen dvd’s verkocht. Bovendien kwamen 15 van P!NK’s singles op de nummer één positie in de hitparades van vele landen. Daarnaast ontving ze drie Grammy Awards en 19 nominaties, een Daytime Emmy Award, drie Billboard Music Awards, zeven MTV Video Music Awards ( inclusief de Michael Jackson Vanguard Award in 2017), twee MTV Europe Awards en twee People’s Choice Awards. In 2013 werd P!NK ook nog uitgeroepen tot Billboard’s Woman of the Year en de zangeres treedt op in uitverkochte concertzalen over de hele wereld.
Haar zevende studioalbum Beautiful Trauma is met platina bekroond en kwam binnen op de nummer 1 positie van de Billboard 200. Ze haalde hiermee een persoonlijk verkooprecord van de meest verkochte albums binnen de eerste week. Daarnaast debuteerde het album op nummer 1 in 10 andere landen, in de Billboard’s Top Album Sales Chart en de Digital Albums Chart. De eerste single, “What About US”, werd platina en ontving een Grammy-nominatie voor de Best Pop Solo Performance. Met die single scoorde ze haar negende nummer 1 positie in Billboards’ ranglijst Adult Pop Songs in de categorie ‘vrouwen’.
Tijdens de Nederlandse show wordt ze vergezeld door special guests Vance Joy, internationale DJ KidCutUp en Bang Bang Romeo. De Australische singer-songwriter Vance Joy is bekend van de hitsingle Riptide waarmee hij drie jaar geleden in één klap doorbrak en heeft al meer dan een miljard streams op Spotify. DJ KidCutUp heeft tijdens de gehele Beautiful Trauma World Tour de show geopend voor P!Nk. Door zijn unieke remixes en bewerkingen is zijn werk o.a. opgepikt door Amerikaanse radiostations en artiesten als The Chainsmokers, Diplo en DJ Khaled.
De Britse rockband Bang Bang Romeo wordt vergeleken met een ruigere versie van Fleetwood Mac en staat ook in het voorprogramma van P!nk in de Johan Cruijff Arena.
Kom gezellig eerst naar Vanzz, geopend vanaf 17:00u voor diner en een drankje of een klein hapje!
Reserveer snel via http://www.vanzz.nl/reserveren of bel 020 5672 444

Comments Off on 16 Juni PINK in de Johan Cruijff Arena