16 Maart De Staat in AFAS Live

16 maart komt De Staat terug naar AFAS Live. Dat is bekendgemaakt op Lowlands Festival waar de Nijmeegse band optrad in een kolkende Alpha. ‘We vinden het heel cool om eindelijk weer met een grote eigen show in Nederland te staan, we kijken ernaar uit om ons nieuwe werk in je gezicht te blazen en een speciale show neer te zetten.’, aldus de band.
De Staat geldt al jaren als een van Nederlands meest sensationele live acts. Vorige week verscheen de nieuwe single ‘Kitty Kitty’, het eerste nieuwe materiaal van de Nijmeegse band in twee├źnhalf jaar. Het nummer is een voorproefje van het nieuwe album waaraan momenteel de laatste hand gelegd wordt.
Het album is de opvolger van het succesvolle, vierde album ‘O’ uit 2016. De release van het album met daarop de singles ‘Peptalk’, ‘Make The Call, Leave It All’ en ‘Get On Screen’ werd gevolgd door een uitgebreide tournee in binnen- en buitenland, waaronder Pinkpop, Down the Rabbit Hole, support van de Rolling Stones, een supporttour met Muse door Europa en een uitverkocht concert in AFAS Live.

Kom gezellig naar Vanzz, geopend vanaf 10:00u voor lunch ,diner en een drankje. Reserveer snel via www.vanzz.nl of bel 020 5672 444

Comments Off on 16 Maart De Staat in AFAS Live