18 Maart Panic at the Disco in AFAS Live

De show op 18 maart is onderdeel van de Pray For The Wicked Tour die in het teken staat van het onlangs verschenen gelijknamige album.
Met ‘I Write Sins Not Tragedies’ sloeg Panic! At The Disco in als een bom in 2005. Nu 13 jaar later maakt Brendon Urie met zijn band nog steeds aanstekelijke, punky electropop-songs, waarvan plaat ‘Pray for the Wicked’ het laatste succes is. Door de jaren heen heeft PATD veel veranderingen doorstaan op zowel in de bezetting als op muzikaal gebied, maar één ding is hetzelfde gebleven: de heren staan garant voor een superenergieke show!
Met het nieuwe album op zak start de band volgende zomer een nieuwe Europese tournee. Goed nieuws voor de fans want Panic! At The Disco wordt geroemd om hun kwalitatieve en energieke liveshow. Wereldwijd heeft de band meer dan drie miljard streams op hun naam staan. De band speelt dan ook over de hele wereld in uitverkochte zalen. Waaronder in 2016 in een uitverkochte AFAS Live.
Frontman Brendon Urie lanceerde onlangs de Highest Hopes Foundation (HHF). Een overkoepelende stichting die is opgericht ter ondersteuning van verschillende non-profitorganisaties die bijdragen aan en pleiten voor ondersteuning van mensenrechten voor alle mensen en gemeenschappen die het slachtoffer zijn van discriminatie of misbruik op basis van geslacht, ras, religie, seksuele geaardheid en genderidentiteit.

Kom gezellig naar Vanzz, geopend vanaf 10:00u voor lunch ,diner en een drankje Reserveer snel via www.vanzz.nl of bel 020 5672 444

Comments Off on 18 Maart Panic at the Disco in AFAS Live