2 April Aziz Ansari in AFAS Live

Aziz Ansari begon in 2000 als stand-up comedian, maar brak door met zijn rol in de satirische serie Parks and Recreation, in Nederland uitgezonden op Comedy Central. Daarna werd hij een wereldster dankzij de door hemzelf geschreven komische dramaserie Master Of None op Netflix, waarin hij ook de hoofdrol op zich neemt. 
Als stand-up comedian is Ansari een van de grootste artiesten uit de USA, waar hij tienduizenden tickets verkoopt. Zijn shows staan bol van de persoonlijke verhalen en goede grappen, soms doorspekt met maatschappelijke kritiek. De stijl van Ansari is opgewekt en energiek, waardoor hij het publiek vanaf de eerste minuut in zijn greep heeft. Hij verkocht in 2015 twee keer Madison Square Garden in New York uit, iets dat maar heel weinig comedians tot dan toe gelukt was. Een registratie van die shows is terug te zien op Netflix, net als opnames van zijn eerdere Buried Alive tour. 
Aziz Ansari speelt niet alleen glansrollen in zijn series, maar is ook uiterst succesvol als acteur in films als Get Him To The Greek, I Love you, Man, 30 Minutes Or Less en Funny People. Hij was te zien in Flight Of the Conchords, was host van de MTV Movie Awards 2010 en mocht in 2017 het legendarische Saturday Night Live presenteren. Ook is zijn stem te horen in Ice Age en Bob’s Burgers.

Kom gezellig naar Vanzz, geopend vanaf 10:00u voor lunch, diner en een drankje of een klein hapje.Reserveer snel via http://www.vanzz.nl/reserveren of bel 020 5672 444

Comments Off on 2 April Aziz Ansari in AFAS Live