15 & 16 & 22 & 23 Maart Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome

Holland zingt Hazes komt voor de zevende keer naar de Ziggo Dome. Met vier uitverkochte shows in 2018 komt Holland zingt Hazes ook in 2019 terug. In 2019 is Holland Zingt Hazes voor het eerst in the round te zien. Dit betekent dat het publiek rondom het podium staat en dus het echte Hazes gevoel dichterbij dan ooit komt! De kaartverkoop is gestart via Eventim.
Dit jaar zijn in ieder geval Roxeanne en André Hazes, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Samantha Steenwijk, Danny de Munk en Jamai te zien. Wie de overige artiesten zijn die aan Holland zingt Hazes 2019 meedoen, wordt op een later moment bekendgemaakt.
In 2019 is het precies vijftien jaar geleden dat volksheld André Hazes op 53-jarige leeftijd overleed. Dat zijn muziek nog altijd voortleeft, blijkt wel uit het grote succes van Holland zingt Hazes. De muziek van André is populairder dan ooit en veel van zijn nummers zijn inmiddels uitgegroeid tot echte klassiekers. Alle grote Hazes hits worden gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels mee mag zingen.

Kom gezellig naar Vanzz voor lunch ,diner en een drankje.
Reserveer snel via www.vanzz.nl

Comments Off on 15 & 16 & 22 & 23 Maart Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome