23 Januari Odesza in AFAS Live

Eerder verkocht Odesza TivoliVredenburg in 2016 en twee keer Paradiso in 2017 in razend tempo uit. Ook op het populaire Down The Rabbit Hole ontbrak het duo dit jaar niet. Maar in 2019 komen ze voor het eerst naar Nederland voor deze grootste show tot nu toe.
In hun nieuwe show gaat het danceduo voor opzwepende muziek en een dynamisch visueel spektakel. Met het uitkomen van debuutalbum ‘Summer’s Gone’ in 2012 was de underground elektronische muziekwereld lovend. In 2016 bracht Odesza het album ‘Say My Name’ uit waarvoor ze een eerste Grammy-nominatie kregen. Sindsdien groeide het aantal Odesza-fans op de online muziekplatformen gestaag. Met het derde studio-album ‘A Moment Apart’ behaalden ze de derde plek in de Amerikaanse Billboard 200 en werden ze dit jaar genomineerd voor een Best Dance Album Grammy.
Odesza, bestaande uit Harrison Mills en Clayton Knight, produceert melodieuze elektro, bass, chillwave en indietronica. In juni ze hun remix EP van Across The Room (feat. Leon Bridges) uit. Het muzikale pakket dat uit acht remixes bestaat bevat werk van diverse artiesten en producers als Groove Armada, Tycho, Durante en AbJo
Kom gezellig naar Vanzz geopend vanaf 10:00u voor lunch, diner of een drankje en een hapje.
Reserveer snel via www.vanzz.nl

Comments Off on 23 Januari Odesza in AFAS Live