24 Februari SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators in AFAS Live

Op zondag 24 februari komt SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. De show is onderdeel van de Living The Dream Tour die in het teken staat van het nieuw te verschijnen gelijknamige album.
SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators brengen op 21 september hun nieuwe album Living The Dream uit via SLASH zijn eigen label Snakepit Records in samenwerking met Roadrunner Records. De eerste single van het album Driving Rain verscheen al eerder. Living The Dream is het vierde solo album van SLASH en het derde samen met Myles Kennedy (zang), Brent Fitz (drums), Todd Kerns (bass & zang) en Frank Sidoris (gitaar & zang). De Living The Dream Tour start deze maand in Amerika en komt in februari naar Europa.
Voor Living The Dream hebben SLASH en zijn band opnieuw samengewerkt met producer Michael “Elvis” Baskette die eerder ook werkte met Alter Bridge, Iggy Pop en Incubus. De vorige albums World On Fire en Apocalyptic Love kwamen binnen in de top 10 in twaalf verschillende hitlijsten wereldwijd en leverde de band drie nummer één hits op U.S. Rock Radio op.
Kom gezellig naar Vanzz, geopend vanaf 10:00u voor lunch, diner en een drankje.
Reserveer snel via http://www.vanzz.nl/reserveren of bel 020 5672 444