25 & 26 & 27 & 28 Oktober MindF*ck live in AFAS Live

Op 25,26, 27 en 28 oktober geeft Victor Mids in AFAS Live zijn eerste grote liveshow
Voor iedereen die MINDF*CK zelf een keer mee wil maken is dit dé kans om het met eigen ogen te zien. MINDF*CK LIVE wordt een magische, avondvullende familieshow vol illusies en interactieve experimenten waarbij je zelf kunt ervaren hoe makkelijk je eigen brein je voor de gek kan houden.
Op de unieke MINDF*CK-manier zal de bezoeker zelf centraal staan: zo zal Mids de zaal in gaan om gedachten te lezen en de toeschouwers recht onder hun neus trakteren op onverklaarbare illusies. Mids kan niet wachten tot het zover is: ‘Het is een show voor jong en oud. Je leert veel over je eigen brein, maar tegelijkertijd zal je mond ook continu openvallen van verbazing.’
In het verleden lieten verschillende bekende Nederlanders, onder wie Matthijs van Nieuwkerk, Ilse DeLange, Mark Rutte, Armin van Buuren en Eva Jinek zich al verbazen door Mids. Voor het eerst is deze ervaring er nu ook voor het grote publiek.
Illusionist Victor Mids demonstreert op televisie in binnen- en buitenland al jarenlang allerlei manieren waarop je hersenen en zintuigen je voor de gek kunnen houden. Daarbij combineert hij zijn kennis als arts met zijn kunde als illusionist.

Kom gezellig naar Vanzz,geopend Maandag t/m Vrijdag vanaf 10u voor lunch, diner en een drankje of klein hapje, Zaterdag en Zondag vanaf 17:00u voor diner en een drankje of klein hapje.
Reserveer snel via www.vanzz.nl

Comments Off on 25 & 26 & 27 & 28 Oktober MindF*ck live in AFAS Live