25 April Eddie Izzard in AFAS Live

Vijf jaar geleden begon Eddie Izzard aan zijn vorige comedytour Force Majeure die hij in 45 landen en in 4 talen speelde. Het was de meest uitgebreide comedytour ooit. Nu gaat Eddie terug naar de basis met zijn volledig nieuwe, nogal persoonlijke show met daarin zijn geheel eigen, totaal surrealistische kijk op het leven, de liefde, de geschiedenis en zijn ‘theorie van het universum’.
De ontstaansgeschiedenis van deze nieuwe show Wunderbar is bijzonder. Het begon allemaal in La Nouvelle Seine, een drijvend theater op de Seine in Parijs, waar Eddie al improviserend in het Frans de basis voor de nieuwe show legde. Daarna reisde hij naar andere landen om nieuwe gedachtes en grappen uit te proberen. Hij speelde een tijd in het Duits in Berlijn, en probeerde de allereerste Engelstalige versie uit in ons eigen land tijdens twee intieme shows in de Effenaar in Eindhoven.
De tijd begint te komen dat ik er een tijdje tussenuit ga om een politieke carrière na te streven. Maar voor het zover is, wil het publiek overal ter wereld de beste comedyshow geven die ik in me heb, zeker in deze tijden van Brexit-haat en Trump-haat. Mijn nieuwe show gaat over van alles en nog wat, van de mensheid gedurende de afgelopen 100.000 jaar tot pratende honden en dierensuperhelden. Ik kijk er naar uit om iedereen weer te zien.’ – Eddie Izzard,
Eddie Izzard is een van de meest gerespecteerde comedians ter wereld. Hij speelde overal ter wereld voor volle zalen. Van Shanghai tot Mumbai, van de Hollywood Bowl tot Madison Square Garden. Eddie Izzard heeft in ons land meerdere malen zalen als AFAS Live en Carre uitverkocht. Wunderbar is een heerlijk inkijkje in de surrealistische en fantasierijke wereld van Eddie Izzard. Dit is intelligente onzin van de bovenste plank!

Kom gezellig naar Vanzz, geopend vanaf 10:00u voor lunch, diner en een drankje of klein hapje.
Reserveer snel via http://www.vanzz.nl/reserveren of bel 020 5672 444

Comments Off on 25 April Eddie Izzard in AFAS Live