26 Januari Years & Years in AFAS Live

De Britse synthpopact Years & Years komt op 25 januari 2019 terug naar AFAS Live. In 2016 stond de band voor het laatst op onze planken. De show is onderdeel van de uitgebreide ‘Palo Santo Tour’
De afgelopen maanden trad Years & Years opnieuw op de voorgrond van de Britse pop en zijn ze niet meer te stoppen. ‘Palo Santo’ is het tweede album van Years & Years en verscheen op 6 juli. Het kondigde de verovering van het wereldpodium door de band aan, die altijd intuïtief verbonden is met authentieke klassieke Britse pop. Net zoals in hun geprezen live shows weet Years & Years op het nieuwe album een bijzonder gemeenschapsgevoel te creëren waarbinnen de minderheid altijd de meerderheid is en iedereen welkom is.
De band zal de authentieke, zelf gecreëerde, fascinerende wereld van ‘Palo Santo’ tot leven brengen gedurende de tour. Met Olly Alexander, die evenveel inspiratie haalt uit cult sci-fi als de multi-sensorische pop van Prince, Bowie of Gaga, schept Years & Years een ideale ruimte waarbinnen zij hun meest intieme en persoonlijke verhalen vertellen over identiteit, seksualiteit, optreden en tenslotte wat het betekent om mens te zijn.

Kom gezellig naar Vanzz, geopend vanaf 10:00u voor lunch, diner en een drankje en of klein hapje.
Reserveer snel via www.vanzz.nl

Comments Off on 26 Januari Years & Years in AFAS Live