28 & 29 Juni Ed Sheeran in de Johan Cruijff Arena

Ed Sheeran komt in 2018 terug met zijn grootste tour ooit. De aankondiging van de tour volgde op zijn fenomenale optreden op het hoofdpodium dePyramid Stage op Glastonbury. Hier trad hij op voor duizenden fans en nog eens 3 miljoen kijkers die thuis mee genoten van de show. Hiermee wordt nog eens benadrukt dat Ed Sheeran een van de meest succesvolle en unieke muzikale talenten ter wereld is. Volgend jaar keert de 26-jarige Sheeran voor het eerst sinds 2015 terug naar het Wembley Stadion waar hij 3 uitverkochte concerten gaf en daar als eerste hoofdartiest ooit een show neerzette zonder band, met alleen zijn bekende loop-pedaal en gitaar.
Het derde studioalbum van Ed Sheeran ÷ (‘Divide’) werd in maart van dit jaar uitgebracht en is wereldwijd met 8 miljoen verkochte exemplaren in een tijdsbestek van 3 maanden het bestverkopende album van dit jaar tot nu toe. Zijn gigantisch populaire comeback single “Shape of You” werd in zes maanden tijd maar liefst meer dan 1.5 miljard keer gestreamd.
Onlangs werd ook nog bekend dat Ed, die recentelijk in de Songwriters Hall of Fame werd opgenomen en is onderscheiden met de Hal David Starlight Award voor zijn aandeel in de muziek, binnenkort wordt vereerd met een MBE ‘Member of the Most Excellent Order of the British Empire’ vanwege zijn bijdrage aan de muziek en zijn inzet voor goede doelen.

Popsensatie Anne-Marie staat op 28 en 29 juni in het voorprogramma
Als iemand is muziek en entertainment met de paplepel ingegoten heeft gekregen, dan is het Anne-Marie wel! De 26-jarige zangeres speelde op haar zesde al in musicals als Les Misérables en Whistle Down The Wind. Na het uitbrengen van haar demo ‘Summer Girl’ trok ze de aandacht van Rudimental en tourt ze twee jaar lang met ze mee samen als achtergrondzangeres. Tegenwoordig doet de Britse het op eigen kracht met dansbare pophits als ‘Heavy’ en ‘Do It Right’. Dat doet ze dus zó goed, dat ze het voorprogramma mag verzorgen van niemand minder dan Ed Sheeran!

Kom gezellig naar Vanzz geopend vanaf 10:00uur voor lunch, diner of een hapje en drankje.
Reserveer snel via www.vanzz.nl

Comments Off on 28 & 29 Juni Ed Sheeran in de Johan Cruijff Arena