29 oktober Emili Sandé in de Afas

Multi-platina bekroonde singer-songwriter Emeli Sandé heeft haar Europese tour aangekondigd. De tour staat in het teken van haar langverwachte derde album ‘Real Life’ dat 13 september uitkomt. Op dinsdag 29 oktober geeft de Schotse singer-songwriter een concert in AFAS Live. D
Het Europese deel gaat van start voor de eerder aangekondigde tournee in het Verenigd Koninkrijk. Dit najaar geeft Emeli Sandé optredens in 26 verschillende Europese steden. Ze begint haar tour op 29 oktober in AFAS Live en sluit deze reeks concerten af op 13 december in Hull’s Bonus.

Haar nieuwe album ‘Real Life’ is opgenomen na een intense persoonlijke reis van zelfontdekking. Het album markeert een nieuw hoofdstuk in haar leven en heeft een gedurfde zelfverzekerde sound, die de kracht van vrijheid, groei en authenticiteit uitstraalt. Emeli schreef voor het album alle teksten zelf. De 11 liedjes zijn geproduceerd door Salaam Remi, James Poyser en Troy Miller.

Met meer dan 340 miljoen video streams, 19 miljoen verkochte singles inclusief 3 nummer één UK-singles en meer dan 6 miljoen albums is Emeli Sandé een gevestigde naam in de muziekindustrie. Haar debuutalbum ‘Our Version of Events’, uitgebracht in 2012, was het bestverkopende album van dat jaar en de op-een-na bestverkopende album van 2013. Met dit album verbrak ze tevens het eerdere record van The Beatles door maar liefst meer dan 50 weken achter elkaar in de top 10 te blijven staan. De zangeres heeft talloze onderscheidingen gewonnen, waaronder 4 x Brit Awards (Critics Choice, Best Album en  2 keer Female Solo, meest recent in 2017 voor haar tweede album, Long Live the Angels) en kreeg in 2018 een MBE voor haar bijdrage aan de muziekindustrie.

Comments Off on 29 oktober Emili Sandé in de Afas