4 mei Bill Burr in de AFAS Live

Bill Burr wordt al jaren gezien als een van de beste comedians ter wereld en is daarnaast ook een uiterst succesvol acteur, podcaster, schrijver en producer.
Met zijn bijtende humor is Bill Burr een van de meest toonaangevende comedians ter wereld. Alledaagse observaties worden afgewisseld met maatschappijkritiek, waarbij hij steevast met scherpe analyses, originele invalshoeken en briljante grappen komt.
Burr bouwde zijn carrière gestaag op. Hij begon in de clubs en groeide via de theaters uit tot absolute wereldster die in eigen land de grootste arena’s uitverkoopt. Deze maand stond hij nog The Forum in L.A., The Boston Garden en Madison Square Garden in New York City. Zijn Monday Morning Podcast is een van de meest geluisterde podcasts op iTunes. Zijn specials op Netflix zijn veelbekeken, en het derde seizoen van zijn animatieserie F Is For Family zal 30 november op Netflix verschijnen.
Bill Burr is als acteur te zien in The Front Runner (met Hugh Jackman), Daddy’s Home (met Mark Wahlberg en Will Ferrer), Black Or White (Met Kevin Kostner), The Heat (met Sandra Bullock en Melissa McCarthy en Stand-up Guys (met Al Pacino en Christopher Walken)
Kom gezellig naar Vanzz, geopend vanaf 10:00u voor lunch, diner en een drankje of klein hapje
Reserveer via http://www.vanzz.nl/reserveren  of bel 020 5672 444

Comments Off on 4 mei Bill Burr in de AFAS Live