5 juli EN 6 juli – Ricky Gervais in de AFAS LIVE

Ricky Gervais komt op 5 juli en 6 juli naar AFAS Live met zijn splinternieuwe stand-up comedyshow Supernature.

De populaire comedian, schrijver, acteur en regisseur was afgelopen tijd volop in de belangstelling door zijn veelgeprezen Netflix-serie After Life, en gaat deze zomer weer optreden als stand-up comedian.

In 2017 kwam Ricky Gervais na een lange pauze met zijn nieuwe stand-up comedyshow Humanity. Als onderdeel van een uitgebreide wereldtour stond hij ook drie keer een uitverkochte AFAS Live. Humanity kreeg lovende kritieken en is inmiddels ook te zien op Netflix. De voorstelling in AFAS Live is een van de eerste keren dat hij zijn nagelnieuwe show Supernature speelt, en daardoor dus extra speciaal.

Ricky Gervais is een van de meest invloedrijke Britse comedians sinds Charlie Chaplin. Zijn series The Office, Derek, Extras en de recente hit After Life werden bekroond met talloze awards, waaronder BAFTA’s, Emmy’s en Golden Globes. The Office is de meest succesvolle Britse comedyserie aller tijden. Het werd uitgebracht in meer dan 90 landen en er zijn zeven remakes gemaakt. Daarnaast is alleskunner Gervais onder meer bekend als podcaster, filmacteur en dierenrechtenactivist. Ricky Gervais is een award-winnende stand-up comedian. Mis deze kans om hem live te zien niet!

Comments Off on 5 juli EN 6 juli – Ricky Gervais in de AFAS LIVE