5 September 3FM Awards in de AFAS Live

NPO 3FM reikt op woensdag 5 september in AFAS Live de 3FM Awards uit: de jaarlijkse popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek. De kaartverkoop verloopt via Eventbrite.
De eerste 3FM Award van 2018 is uitgereikt aan de band Rondé. 3FM-dj Domien Verschuuren verraste de band uit Utrecht in de 3FM studio met de Schaal van Rigter: de 3FM Award voor meest gedraaide Nederlandse track. Rondé is daarmee de eerste in een reeks grote artiesten die optreden tijdens de award show.
Line-up
Niemand minder dan Ronnie Flex, SAN HOLO, Jett Rebel, HAEVN, EUT, Jacin Trill, RONDÉ, Maan en Famke Louise zullen 5 september live on stage staan. De rest van de line-up maakt NPO 3FM binnenkort bekend.
‘Op woensdag 5 september is het zo ver: dan reikt NPO 3FM zijn belangrijkste popprijzen uit aan de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door muziekliefhebbers, fans en volgers. Deze editie van de 3FM Awards krijgt een nieuw jasje. Het wordt een grote, spetterende live show in AFAS Live met optredens van grote artiesten en alles wat een toffe award show moet hebben. Aan het einde van het festivalseizoen, maar nog voor de start van het clubseizoen, maken we bekend welke Nederlandse artiesten, bands en dj’s door hun fans worden beloond met een 3FM Award.’ – 3FM DJ Domien.

Kom gezellig naar Vanzz, geopend vanaf 10:00u voor lunch, diner of een drankje en een hapje.
Reserveer snel via www.vanzz.nl

Comments Off on 5 September 3FM Awards in de AFAS Live