7 December Scooter in AFAS Live

Duitse band viert 25-jarig jubileum met eerste eigen show in Nederland. Scooter werd in 1993 opgericht in Hamburg, Duitsland en verkocht meer dan 30 miljoen platen. Ook heeft de band 80 gouden en platina awards op hun naam staan.
De show op 7 december was razendsnel uitverkocht, daarom werd een tweede concert aangekondigd op 26 november. Hier zijn nog tickets voor beschikbaar, klik hier!
In Duitsland is Scooter de meest succesvolle act ooit met 23 hits in de top 10. In Nederland is de dance-act vooral bekend van hun singles ‘Hyper Hyper’, ‘Move Your Ass’ en ‘How Much Is The Fish’. Ook maakte de groep de titelsong voor de Duitse versie van de succesvolle Nederlande film New Kids Nitro, ‘Friends Turbo’.
De Duitse band viert dit jaar hun 25-jarig jubileum. Eind vorig jaar verscheen daarom het album 100% Scooter – 25 Years Wild & Wicked met daarop hun grootste hits en nieuwe single In Rave We Trust. Scooter, tegenwoordig bestaande uit H.P. Baxxter, Michael Simon en Phil Speiser, speelt tijdens hun show in AFAS Live een selectie van deze songs.
Kom gezellig naar Vanzz, geopend vanaf 10:00u voor lunch, diner en een drankje of klein hapje.
Reserveer snel via www.vanzz.nl

Comments Off on 7 December Scooter in AFAS Live