9 Maart Anderson.Paak & The Free Nationals in AFAS Live

Songschrijver, zanger en drummer Anderson .Paak, geboren als Brandon Paak Anderson in Oxnard, Californië, breekt in 2016 wereldwijd door met zijn tweede album ‘Malibu’, nadat hij in 2015 ook al prominent te horen was op Dr. Dre’s ‘Compton’. ‘Malibu’ kreeg alom lovende kritieken, won diverse prijzen en werd genomineerd voor een Grammy Award voor Best New Artist en Best Urban Contemporary Album.Een uitgebreide reeks optredens over de wereld volgde, waarin het multitalent met zijn groovy funkmix van seventies soul, R&B en hiphop een breed publiek veroverde. Zo trad .Paak onder meer op op Lowlands, Down the Rabbit Hole en North Sea Jazz.
Het nieuwe album ‘Oxnard’ kwam op 16 november uit op Dr. Dre’s Aftermath label en bevat onder meer de hit ‘TINTS’, featuring. Kendrick Lamar. Het album kwam meteen binnen als ‘No. 1 Independent Album’ in de Billboard lijst en tevens als nummer 5 in de rap hitlijst, nummer 6 in de Hip Hop/R&B chart en op 11 in de Top 200, met al meer dan 100 miljoen streams verzameld over de verschillende platformen.

Kom gezellig naar Vanzz,geopend vanaf 17:00u voor diner en een drankje of een klein hapje.Reserveer snel via www.vanzz.nl of bel 020 5672 444

Comments Off on 9 Maart Anderson.Paak & The Free Nationals in AFAS Live