Over ons

Loungebar & Restaurant Vanzz aan de Arenaboulevard! Het entertainment centrum van Nederland met: de Johan Cruijff ArenA, Ajax, AFAS Live, Ziggo Dome en bioscoop Pathé. Alles op loopafstand van Vanzz. U vindt Vanzz bij de ingang van parkeergarage bioscoop Pathé (P6) en direct achter AFAS Live. 

’s Avonds in Vanzz, trendy tafelen of een gezellige borrel strak design. Een mix van ervaringen in een ongedwongen sfeer en stijlvolle setting. Een stijlvol restaurant  waar de heerlijkste gerechten voor u worden bereid met alleen de verste producten. Vanzz telt ruim 250 zitplaatsen verdeeld over twee etages, zodat intimiteit bewaard blijft.

Op het grote terras aan het water is het door de heaters en overkapping het gehele jaar door goed vertoeven. Genieten met een kop koffie of glas wijn in de heerlijk verwarmde (afgesloten) loungehoek, waar roken is toegestaan!

Nagenieten na een bezoek aan Ajax, bioscoop Pathé, een concert of een dagje winkelen aan de Arenaboulevard. Het kan allemaal bij Vanzz!

Op de eerste verdieping bevindt zich onze gezellige vide. Ideaal voor besloten feesten, private dining, lunch of jubileum, maar ook uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergadering, workshops, bedrijfsborrel of presentaties.

Tenslotte kunt u overal bij Vanzz gratis gebruik maken van ons Wifi netwerk. Tot ziens bij Vanzz!