Zondag kampioensfeest Ajax!

Funky Sensation 25 april 2014 Vanzz

Eagles 22 en 23 mei Ziggo Dome

Cliff Richard 17 mei 2014 Ziggo Dome

Robbie Williams 4 en 5 mei Ziggo Dome

 

Loungebar & Restaurant Vanzz


Sinds april 2012 nieuw aan de Arenaboulevard, Loungebar & Restaurant Vanzz! U vindt Vanzz bij de ingang van parkeergarage bioscoop Pathé (P6) en direct achter de Heineken Music Hall.

’s Avonds in Vanzz, trendy tafelen of een gezellige borrel strak design. Televisieschermen en geregeld een live DJ bewaken het prettige ritme van de avond. Een mix van ervaringen in een ongedwongen sfeer en stijlvolle setting.

Een stijlvol restaurant waar de heerlijkste gerechten voor u worden bereid met alleen de verste producten. Vanzz telt ruim 250 zitplaatsen verdeeld over twee etages, zodat intimiteit bewaard blijft.

Op het grote terras aan het water is het door de heaters en overkapping het gehele jaar door goed vertoeven. Genieten met een kop koffie of glas wijn in de heerlijk verwarmde (afgesloten) loungehoek, waar roken is toegestaan! 

Nagenieten na een bezoek aan Ajax, bioscoop Pathé, een concert of een dagje winkelen aan de Arenaboulevard. Het kan allemaal bij Vanzz!

Op de eerste verdieping bevindt zich onze gezellige vide. Ideaal voor besloten feesten, private dining, lunch of jubileum, maar ook uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergadering, workshops, bedrijfsborrel of presentaties.

Tenslotte kunt u overal bij Vanzz gratis gebruik maken van ons Wifi netwerk.

Kom langs en beleef Vanzz!