Heineken Music Hall

 

Programma Heineken Music Hall

 

Augustus 2014

02-08-2014 Sky City Festival

 

September 2014

20-09-2014 Cesar Millan Live

22-09-2014 Gavin Degraw

 

November 2014

07-11-2014 Opeth

12-11-2014 Video Games Live

18-11-2014 Bryan Ferry

 

December 2014

12-12-2014 Triggerfinger

16-12-2014 The War of The Worlds

 

Sky City Festival 2 augustus HMH & Arenapark

Sky City Festival 2
augustus 20914 Heineken Music Hall & Arenapark

Sky City Festival op 2 augustus in het Arenapark en de Heineken Music Hall!

Op zaterdag 2 augustus vindt de eerste editie van Sky City Festival plaats in het Arenapark, Amsterdam. Sky City richt zich op liefhebbers van de grootste DJ’s en elektronische (live)acts, met een knipoog naar popmuziek. Avicii, Afrojack en Knife Party behoren tot de allereerste namen.

 

Cesar Millan Live 20 september in HMH

Cesar Millan Live 20
september 2014 Heineken Music Hall

‘s Werelds bekendste hondenfluisteraar Cesar Millan komt weer naar Nederland! De show “Cesar Millan Leader of the Pack Live” staat op 20 september in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De populariteit van Cesar Millan in Nederland is  ongekend groot. Zijn hitserie Dog Whisperer wordt uitgezonden op National Geographic Channel in Nederland en is wereldwijd in meer dan 100 landen te zien.

De nieuwe show, Leader of the Pack, is bedoeld om de wereld te laten zien dat het niet gaat om ras, leeftijd, achtergrond of geslacht van de hond maar om het baasje en hoe deze met zijn hond om gaat. In de unieke liveshow op zaterdag 20 september deelt Cesar zijn bijzondere inzichten in de hondenpsychologie en laat hij zien hoe alledaagse bezigheden gedragsproblemen bij honden kunnen veroorzaken. Ook demonstreert Cesar met behulp van state-of-the-art multimedia het belang van energie en leiderschap in de praktijk met een aantal vooraf geselecteerde honden en hun baasjes.    

 

Gavin Degraw 22 september in Heineken Music Hall

Gavin Degraw 22
september 2014 Heineken Music Hall

Op maandag 22 september komt Gavin DeGraw naar Amsterdam voor een concert in de Heineken Music Hall.

De singer-songwriter Gavin DeGraw veroverde het afgelopen decennium vele harten met zijn blue-eyed soul sound en treffende melodieën. Zijn grote doorbraak is in 2003 als zijn single 'I Don’t Want To Be' in première gaat in de populaire televisieserie ‘One Tree Hill’. Met deze single bestormt hij in korte tijd de internationale hitlijsten. Ondanks zijn grote succes blijft hij, net als zijn muziek, down-to-earth en dit siert de Amerikaan. Later breekt hij door met zijn debuutalbum ‘Chariot’ waarvan meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht.

Al van jongs af aan is Gavin DeGraw achter de piano te vinden. Op de beroemde Berklee School Of Music in San Fransisco legt hij zijn muzikale basis. Als hij vervolgens terugkeert naar New York start zijn carrière als professioneel singer/songwriter. Wanneer hij Clive Davis ontmoet neemt zijn carrière een grote sprong. Na het succes van 'I Don't Wanna Be' volgen hits als 'Follow Through', 'Chariot', 'In Love With A Girl', zijn grote hit 'Not Over You' en van zijn in 2013 verschenen album 'Make A Move' Best I Ever Had en Who's Gonna Save Us'.

 

7 november 2014 Opeth in Heineken Music Hall

Opeth concert 7
november 2014 Heineken Music Hall

Op vrijdag 7 november komt de Zweedse progressieve deathmetalband Opeth voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Opgericht in Stockholm in 1990 heeft Opeth inmiddels tien studioalbums uitgebracht, waarvan Blackwater Park uit 2001 de definitieve doorbraak betekende en Heritage van september 2011 de meest recente is. Opeth staat bekend om zijn volledige conceptalbums, niet om losse hitsingles. Frontman Mikael Åkerfeldt verklaart: "It's a slightly old skoolidea but when we put out a record there are nog 'key songs'. It's the albums that matters." Dat Opeth hiermee succes boekt, bewijst ook het laatste album weer, deze leverde zelfs een top 10 notering op in de Nederlandse albumlijst.

 

Video Games Live 12 november 2014 HMH

Video Games Live 12
november 2014 Heineken Music Hall

Video Games Live op 12 november in de Heineken Music Hall!

Een energiek multimediaal videogames concert, voor het eerst in Nederland!

Video Games Live combineert de energie en de opwinding van een rockconcert met de kracht en emotie van een orkest en voegt daaraan de technologie, interactieve ervaring en adembenemende animaties toe die enkel videogames kunnen bieden.
Tijdens Video Games Live wordt de muziek van de beste videogames live gespeeld door een orkest en gesynchroniseerd met videogame beelden op drie reusachtige schermen.

 

Bryan Ferry 18 november Heineken Music Hall

Bryan Ferry 18
november 2014 Heineken Music Hall

Op 18 november geeft Bryan Ferry een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Bryan Ferry werd bekend als zanger en songwriter van de band Roxy Music met hits als Love Is The Drug, Jealous Guy en Avalon. Toen Roxy Music in 1983 uit elkaar ging, richtte Bryan Ferry zich op zijn solocarrière. Het Roxy Music repertoire komt live nog regelmatig voorbij, maar ook solo bewijst hij succesvol te zijn. Zo scoorde hij hits met Let’s Stick Together, The Price Of Love en Don’t Stop The Dance en zijn optredens worden nog steeds omschreven als spectaculair. De laatste keer dat Bryan Ferry solo in Nederland speelde, was in 2007 tijdens zijn Dylanesque tour.

 

12 december 2014 Triggerfinger in HMH

Triggerfinger 12
december 2014 Heineken Music Hall

Op vrijdag 12 december geeft Triggerfinger een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Triggerfinger was al vele malen een graag geziene gast op festivals als Bospop, Lowlands, Pinkpop en De Wereld Draait Buiten. En was in 2012 een knallende opener voor de Red Hot Chili Peppers in het Goffertpark. Een ‘eigen’ concert in de Heineken Music Hall kon niet meer op zich laten wachten. Op vrijdag 12 december is het podium van de HMH voor zanger en gitarist Ruben Block, bassist Paul Van Bruystegem (‘Lange Polle’) en drummer Mario Goossens.

 

The World of The Worlds 16 december in HMH

The War of The Worlds
16 december 2014 Heineken Music Hall

Op dinsdag 16 december 2014 is The War Of The Worlds terug in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De aankondiging van deze show valt samen met het 75-jarig jubileum van de iconische radio uitzending van Orson Welles, het 35e jubileum van Jeff Wayne’s multi platina album en het 115-jarig jubileum van H.G. Well’s klassieke roman.

De show heeft wederom een sterrencast met de Black Smoke Band en het 36 koppige ULLAdubULLA strijkorkest onder leiding van Jeff Wayne. Liam Neeson’s 3D hologram van The Journalist zal ook terugkeren, maar met verbeterde technologie. De rol van The Sung Thoughts of The Journalist zal worden uitgevoerd door Westlife’s Brian McFadden en Jason Donovan is terug in de populaire rol van Parson Nathaniel.

 


Klik hier voor website Heineken Music Hall