TOPPERS IN CONCERT | vrijdag 26 & zaterdag 27 mei in de Amsterdam ArenA

TOPPERS IN CONCERT

‘Wild West, Thuis Best’
‘HET MEEZINGFEEST VAN HET JAAR’

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2017 staan de Toppers voor de 13e editie van Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA. Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger nemen je mee terug naar de roerige tijden van het Wilde Westen met de editie ‘Wild West, Thuis Best’. Stoere cowboys, sexy cowgirls, bar girls en indianen in ’s-werelds grootste Party Saloon.

Thema en dresscode
Het thema voor Toppers in Concert 2017 is ‘Wild West, Thuis Best’. Een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs en het allerbeste van eigen bodem. De tijd van waar nog nauwelijks ‘wetten gelden’ en wilde feesten steevast eindigen drinkend en dansend aan en op de bar. De dresscode is Glitter County Rood.

Toppers in Concert is het feest van verbroedering; samen in harmonie en vriendschap. Ook dit jaar tijdens de ‘Wild West, Thuis Best’ editie is het weer meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden.

Dus pak je lasso maar, zo vangen cowboys indianen! Wie vindt de leukste en origineelste Wild West-outfit en accessoires. Ga op zoek naar die te gekke ‘over de top’ cowboyhoed, cowboylaarzen, holster, sheriff of cancan outfit, verentooi of kom als sexy cowgirl, het kan niet ‘Over de Top’ genoeg.

Comments Off on TOPPERS IN CONCERT | vrijdag 26 & zaterdag 27 mei in de Amsterdam ArenA