Skip to main content

Evenementen op loopafstand

Op loopafstand van Vanzz kunt u genieten van concerten van grote nationale en internationale artiesten in de AFAS Live, de Ziggo Dome en van dancefeesten of voetbalwedstrijden in de Johan Cruijff Arena, de thuishaven van Ajax.

Wellicht wilt u eerst lunchen of dineren en een borrel achteraf, onze bar en restaurant maken uw avondje uit compleet!

Maandag / 11 november 2019
11 november The World of Hans Zimmer
Ziggo Dome

Hoewel hij zelf niet optreedt tijdens de concerten is Hans Zimmer wel de muzikale regisseur en curator van de tour. 
Oscar, Grammy en Golden Globe Award winnaar Hans Zimmer is ongetwijfeld een van de bekendste en meest invloedrijke componisten van filmmuziek van onze tijd. In tegenstelling tot de befaamde 'Hans Zimmer Live'-tour, presenteert 'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' de werken van de componist met een symfonisch orkest

Dinsdag / 12 november 2019
12 november WWE Superstars Live
Ziggo Dome

Regerend WWE Universal kampioen Seth Rollins geeft 12 november acte de présence in de hoofdstad. Rollins toonde zich tijdens WrestleMania 35 in New York een echte 'Beastslayer’ en won de Universal titel, van de beestachtige Brock Lesnar. Voormalig WWE Kampioen AJ Styles domineerde de afgelopen jaren bij SmackDown LIVE en het was het gezicht, the face that runs the place, van de blauwe show.

Dinsdag / 12 november 2019
12 november Greta van Fleet
AFAS Live

Greta Van Fleet is afgelopen twee jaar binnen no-time mateloos populair geworden ondanks dat er nog geen debuutalbum was. De debuutsingles 'Highway Tune' en 'Safari Song' van hun eerste EP 'From The Fires' lanceerden in zeer korte tijd hun carrière in Noord-Amerika. Het succes is inmiddels ook overgewaaid naar Europa met steeds meer uitverkochte shows als gevolg, waaronder afgelopen jaar in Nederland in Doornroosje, Melkweg en Paradiso. Greta Van Fleet bestaat uit de tweelingbroers Josh Kiszka (zang) en Jake Kiszka (gitaar), hun jongere broer Sam Kiszka (bas, toetsen) en goede vriend en drummer Danny Wagner afkomstig uit Frankenmuth, Michigan. De grote platencollectie van hun ouders was een grote inspiratie voor de muziek die ze nu maken. Een high-energy mix van rock’-n-roll, blues en soul. Met hun muziek wil Greta Van Fleet een duidelijke boodschap uitdragen: Peace, Love and Unity.

Donderdag / 14 november 2019
Tarkan
AFAS Live

Tarkan start zijn tour op 6 oktober 2019 in London. De Popzanger doet daarna alle grote steden in Duitsland, en komt daarna naar Nederland. Op 14 november 2019 staat hij in AFAS Live.

Het laatste album ’10’ uit 2017 van de Turkse megaster Tarkan, met onder andere de megahit ‘Yolla’ brak in Turkije alle records. Dat de Popzanger populair is bleek ook uit het feit dat al zijn concerten in heel Europa in een mum van tijd waren uitverkocht!  Begin 2018 stond hij in een uitverkocht Ahoy. Was je erbij? Dan weet je dat het wederom een onvergetelijke avond wordt!

Vrijdag / 15 november 2019
Chantals Pyjama Party
Ziggo Dome

Chantal Janzen geeft op 15 & 16 november grootste pyjama party van Nederland in de Ziggo Dome!

Op een gigantisch bed midden in Ziggo Dome ontvangt ze hier samen met 15.000 mensen haar bekende slaapgasten, waaronder Lil’ Kleine, Maan, Victor Mids, Tony Junior, Wibi Soerjadi, Famke Louise en Tijl Beckand. Chantal: “Een grootse pyjama party geven voor het publiek en alle bekende slaapgasten, is een droom die uitkomt. Dus trommel je vrienden en vriendinnen op, je zoon, je dochter, je moeder, je oma, collega’s of je buurvrouw, en trek allemaal je mooiste pyjama aan, want dit wordt het leukste feest van het jaar!”. Heb je geen pyjama en wil je in een puik pyjama pakkie naar de party? Op de website is Chantals pyjama te koop! De opbrengst van de pyjama komt ten goede van het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.