Skip to main content

Evenementen op loopafstand

Op loopafstand van Vanzz kunt u genieten van concerten van grote nationale en internationale artiesten in de AFAS Live, de Ziggo Dome en van dancefeesten of voetbalwedstrijden in de Johan Cruijff Arena, de thuishaven van Ajax.

Wellicht wilt u eerst lunchen of dineren en een borrel achteraf, onze bar en restaurant maken uw avondje uit compleet!

Donderdag 9 juli 2020
9 juli Nielson
Ziggo Dome

Op 9 juli 2020 staat Nielson in de Ziggo Dome als onderdeel van de Larger Than Live concerten! De zitplaatsen in de Ziggo Dome zijn beschikbaar voor dit concert. 

Maandag / 7 september 2020
7 september 2020 Rupaul's Drag Race
AFAS Live

De grootste drag show allertijden komt terug naar Nederland met een geheel vernieuwde productie. Bij een experiment dat helemaal fout gaat raakt Drag Race jurylid Michelle Visage verdwaald in de tijd. Ga samen met Kameron Michaels, Kim Chi, Monet X Change, Plastique Tiara, Shea Coulee, Vanessa Vanjie Mateo and Yvie Oddly op reis door iconische momenten in de geschiedenis. Een extravaganza met de meest charismatische drag queens! 

Vrijdag 11 & Zaterdag 12 September 2020
11 & 12 september 2020 The Analogues in de Ziggodome
Ziggo Dome

Onder de titel Hello Goodbye – The Very Best from the Studio Years zijn dit voorlopig de laatste optredens van de band die de afgelopen jaren grote successen behaalde met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen maar zelf nooit live uitvoerden. Deze keren staan de shows niet in het teken van een integrale vertolking van één album maar een keuze van de hoogtepunten van al die albums, een greatest hits show

Zaterdag 12 september 2020
12 september 2020 X-Qlusive Phuture Noize
AFAS Live

X-Qlusive Phuture Noize komt op 12 september naar AFAS Live!

Released from his burden, ready to let go of what is not necessary. His time has come.

Q-dance presents: X-Qlusive Phuture Noize. On september 12th, the AFAS Live in Amsterdam will set the stage for an unprecendented Q-dance x Phuture Noize experience.X-Qlusive Phuture Noize ticket sale at Q-dance.com.

Line-up:
This is the X-Qlusive Phuture Noize line-up. 

From the premiere of his brand-new album 'Silver Bullet' to joining his most valued friends and colleagues behind the decks: this is the line-up for X-Qlusive Phuture Noize!

AREA 1:
Phuture Noize presents:
Silver Bullet
Apexx LIVE
B-Front
Deepack
KELTEK
Phuture Noize: The Pursuit
Ran-D & Frequencerz
SefaSub Zero Project
Hosted by Villain

AREA 2:
Contest Winner
Deluzion
Enemy Contact
Invector
Jesse Jax
S1ngular
Voidax
Hosted by Livid
 

Dit is een 18 + evenement, ID is verplicht.

Donderdag / 17 september 2020
17 september Hauser
AFAS Live

Na het uitverkopen van wereldwijde arena’s als helft van duo 2CELLOS, keert HAUSER, terug naar zijn klassieke oorsprong en speelt hij in het najaar van 2020 een reeks prachtige shows met het European Philharmonia Orchestra. 

Stjepan Hauser heeft een klassieke opleiding gevolgd aan de Academy of Music in Zagreb. Daar heeft hij Luka Šulić leren kennen, samen vormen zij het cello-ensemble 2CELLOS. In 2017 in Zagreb ging HAUSER’s klassieke show in première met de Zagreb Philharmonic. De opmerkelijke show is een YouTube fenomeen geworden met nummers, als “Albinoni’s Adagio”, die meer dan 40 miljoen keer bekeken zijn. 2CELLOS kreeg een enorme hoeveelheid internationale bekendheid door de video’s op YouTube.